Episodes
Monday Aug 01, 2022
Monday Aug 01, 2022
- Hvorfor er studentmedvirkning viktig for å øke kvaliteten på produktet ditt?
- Hvordan kan du be om tilbakemelding fra deltakerne og målgruppen din?
Podkasten din er godt teknisk gjennomført, klippingen er faktisk suveren! Du har nydelige introer og outroer, og du har laget en vignett det er til å dåne av. Sjeldent har du vært så oppslukt og begeistret! Og så hører du ordet “tilbakemelding”, og kjenner at hjertet synker og at du har lyst til å krølle deg sammen i en liten ball fordi du vil helst, og det er veldig menneskelig, slippe å vite hva folk egentlig synes fordi du har jobbet så innmari hardt og det er ingen som egentlig skjønner hvor hardt du har jobbet!
Vi som lever av å formidle er allerede vant til å be om tilbakemelding på hvordan kurset er for deltakerne våre. Dette gjelder også den nye kanalen du har valgt å formidle gjennom. Treffer du ikke med innhold så faller, enkelt forklart, hele korthuset ditt sammen. Du har ikke en podkast om du ikke har lyttere. Så du må lirke deg selv ut av skilpaddeskallet og tenke klart på hvordan du kan innlede en smart, konstruktiv og produktiv dialog med målgruppen din.
I denne episoden snakker Camilla Cahill og Pia Lorentzen Skjennum fra Lingu, sammen med Ebba Køber og Kari Olstad fra Fleksibel utdanning Norge, om måter å innhente denne viktige informasjonen på, og vi snakker med to som har lyktes godt med dette, nemlig Universitetslektorene fra NTNU Anne Gro Audveig Hagen Bjørnøy og Cecilie Tynes Riksem fra den kjente kjemipodden Rosa begerglass.
Nå er du veldig snart i mål, så ikke glem å kose deg med prosessen!
Relevante lenker og litteratur til episoden:
Generell beskrivelse av Poddskolen
Gjennom 10 episoder snakker Camilla Cahill og Pia Lorentzen Skjennum fra Lingu om hvordan du enkelt kan begynne å lage lydinnhold.
Camilla har skrevet og produsert over 80 podcast-episoder til ulike podcaster, og har skrevet manus og laget lydfiler til ulike tv-produksjoner. Uten forkunnskaper laget hun sin første podcast for Lingu i 2019 med språklæringspodkasten “Norskpodden” som i dag har lyttere i 153 ulike land.
I denne podcasten deler Camilla sine erfaringer med å jobbe med lydproduksjon med enkelt lavkostnads-utstyr og for deg uten forkunnskaper.
Camilla og Pia loser deg gjennom hva du bør - og hva du ikke bør gjøre når du skal lage underholdende og lærerikt lyd-innhold med et overordnet pedagogisk formål.
Med på reisen er også podcast-nybegynnerne Ebba Køber og Kari Olstad fra Fleksibel utdanning Norge som skal i gang med sin egen podcast!
Podcasten er produsert av Lingu, med støtte fra EPALE Norge.
Comments (0)
To leave or reply to comments, please download free Podbean or
No Comments
To leave or reply to comments,
please download free Podbean App.